| Reconditionari Cazi Baie

De ce să nu îți vopsești singur cada de baie?

De ceva timp ai observat că porii au început să se înmulțească pe suprafața căzii? Rugina și-a făcut prezența în jurul scurgerii, pe margine sau chiar prin jurul preaplinului și te gândești să îți vopsești singur cada cu o vopsea cumparată dintr-un magazin de bricolaj?

Probabil apoi ai căutat pe internet cum să îți recondiționezi singur cada de baie și te-ai lovit de cazuri și cazuri ce și-au vopsit singuri cada, iar unii și-au spus cuvântul după câteva luni, iar alții, la interval de cateva zile s-au mândrit că le-a ieșit bine, ca după o lună să se trezească cu cada așa cum vedeți în imaginea de mai sus.

Kit pentru recondiționare cadă fontă

Kit-urile de recondiționare cadă ce le găsiți în magazinele de bricolaj au ca rezultat de obicei un singur lucru: EȘECUL.

Întrebarea este, acest eșec a fost rezultatul unui produs ieftin sau încăpățânarea de a nu apela la profesioniști din cauza ca vor să economisească 200-300 lei? Ca apoi să caute firmă de recondiționări căzi pe internet...să facem și o socoteală: 80-100 lei cheltuiți pe kit-ul de recondiționare cadă cumpărat, apoi 500-800 lei la firmă sau profesionist în recondiționări căzi, deoarece trebuie să dea vopseaua jos.

Faceți singuri socoteala. A meritat încăpățânarea? 😀

Nu degeaba există serviciul de recondiționări căzi baie.

Ai plătit o dată 300-500 lei și 8-15 ani ți-ai asigurat plăcerea de a face baie într-o cadă frumoasă.

Mulți nu cunosc costurile ce trebuie să le suporte firma sau profesionistul care recondiționează căzi de baie și vin mereu cu expresii de genul "SCUMP! CU BANII AIA IEI UNA NOUA!"

Cine lucrează cu materiale de calitate, implicit au un cost mare, exemplu fiind vopseaua, deoarece se achiziționează în cantități mari de la producători. Costurile la materialele pentru prelucrarea mecanică, soluțiile de degresare și curățare. Apoi apar costurile de publicitate, pentru ca tu să poți vedea acea reclamă. Drumul (deplasarea la domiciliul clientului, mai exact costul pentru motorină/benzină). Iar la urmă, profitul ce mai rămane..

Să nu mai spun și de riscul în care se află datorită acelor solvenți și vapori și gaze anorganice.

Trebuie conștientizat că un lucru ieftin nu va aduce calitate și rezistență.

Sunati-ne si programati reconditionarea cazii de baie

Punem accent maxim pe gradul de pregatire al cazii inainte de procesul de vopsire!