CINE SUNTEM

Reconditionari Cazi Baie
Profesionisti in reconditionat cazi de baie

Cu o experienta de peste 20 ani, firma noastra ofera serviciile sale de calitate in domeniul reconditionari cazi de baie intr-un context tehnologic superior altor prestatori din tara.

Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice pentru lucrari superioare cantitativ.

Lucrarile noastre sunt de o calitate superioara datorita tehnologiei de lucru care include acoperirea suprafetei cazilor de baie cu ajutorul pistoalelor de vopsit speciale, asigurand o suprafata neteda, lucioasa si durabila spre deosebire de lucrarile executate cu pensula sau trafaletul ce confera un aspect neuniform.

Reconditionare cada fonta
Reconditionare cada tabla

Reconditionari cazi cu efect de portelan prin pulverizare cu pistol cu aer cald. Rapid si eficient, noi multumim orice client. Calitate garantata. Experienta, profesionalism, garantie 4 ani.

Pretul lucrarilor se stabileste in functie de marimea cazilor si gradul lor de deteriorare. Intrucat nu putem garanta durabilitatea unei lucrari efectuate in prealabil de alte firme, costul este mai ridicat deoarece tehnologia noastra impune curatirea suprafetei vopsite anterior pana se ajunge la suprafata originala a cazii, eliminand astfel pericolul exfolierii stratului de vopsea aplicat anterior.

Discutam totusi despre cele mai mici preturi practicate de firmele de profil. Pentru lucrari mari se aplica si discount. Pentru oferte de pret ne puteti scrie un mail si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Echipa site-ului www.emailari-cazi.ro este specializata in: reconditionari, cazi, reconditionari cazi, reparare cazi, reconditionat cazi, reparat cazi, refaceri cazi, refacere cazi, emailare cada, restaurare cazi, smaltuire cazi, cada baie cazi, reconditionam cazi, reconditionare cazi fonta, reconditionat cazi baie.