Lucruri ce sa le ai in vedere daca reconditionezi cada din fonta

Lucruri ce sa le ai in vedere daca reconditionezi cada de baie

Te afli in situatia in care ai reconditionat-emailat anterior cada cu o alta firma de reconditionat cazi sau un alt meserias, iar dupa ceva timp vopseaua a inceput sa se decojeasca si ai platit si o suma destul de mare si nu a/au mai raspuns la telefon apoi, desi garantia era inca valabila?

Da, cunoastem foarte bine acest aspect, tocmai de aceea venim in sprijinul dvs. cu sfaturi despre ceea ce trebuie sa faci pentru a evita astfel de situatii pe viitor.

Din ce in ce mai mult, suntem pusi in situatiile in care trebuie sa reconditionam cazi ce au mai fost reconditionate sau vopsite anterior si am vazut si observat nivelul de incompententa in domeniu...

Ba vopseaua a sarit dupa un an de pe cada, aceasta fiind in garantie si firma cutare nu a mai raspuns la telefon sau a promis ca vine si nu a mai venit, iar tu ai stat si ai asteptat 5 luni de zile sperand sa refaca lucrarea...tot in acelasi mod..Alti clienti au apelat la opc, dar in zadar, sa se afle de fapt, ca firma are sediu in afara Romaniei, si tot asa..

Ca sa puteti evita aceste situatii, va recomandam sa verificati inainte de a apela sau reapela la cineva pentru reconditionare cada fonta, urmatoarele:

Metoda de vopsire a cazii

Primul aspect la care trebuie sa te uiti este instrumentul pe care il foloseste firma sau meseriasul care reconditioneaza cada din fonta. Pretul este influentat si de acest aspect, asa ca trebuie sa scoti din minte aplicarea cu trafalet sau pensula.

Pentru ca suprafata cazii sa fie perfect neteda si lucioasa, vopsirea cu pistol sau aplicarea prin turnare, sunt cele mai recomandate si sigure metode. Desigur, nu inainte de a se pregati suprafata bine inainte: slefuire, decapare, spalare, degresare, uscare, chituire.

Pareri clienti (Recenzii)

Cea mai efectiva cale de a face o plangere este aceea ca poti lasa recenzie exact unde este cel mai dureros pentru un prestator de serviciu in acest domeniu, dar si celelalte: Google si Facebook. Pe langa faptul ca te va scapa de a da telefoane si a te stresa ca nu raspund la telefon, problema ta va fi afisata si celorlalti prin acea recenzie lasata, asa ca bucura-te, aceea poate strica un business.

O alta cale este sa verifici receniile lasate de alti clienti despre acea firma sau acel meserias prestator de reconditionare cada fonta pe pagina acelei firme sau acelui meserias de Facebook sau Google, si vei stii ce sa faci mai departe.

Nu cauta sa apelezi la acest serviciu doar local

Exista prestatori de serviciu de reconditionari cazi si emailare cada fonta, ce se deplaseaza ba in toata tara, ba doar in anumite zone. De aceea, te poti baza ca poti gasi meseriasi buni si in orase mai apropiate de tine, pentru care merita macar sa te interesezi despre ei, sa vezi cum lucreaza, lucrarile lor pe care le posteaza, recenzii (ce vorbeam mai sus) ca sa iti poti forma o parere si sa fi mai sigur in alegerea firmei sau meseriasului.

Intelegeti acum de ce costul unei lucrari realizata profesional de reconditionat cada fonta - emailat cada este mai ridicat decat v-ati fi asteptat sau despre care alti clienti spun ca este exagerat..Nu, nu este absolut deloc, deoarece profitul ramas este foarte mic si costurile vopselei profesionale cumparate din afara, cu siguranta nu sunt deloc mici.

Noi, echipa Recondiționări Căzi si Emailari Cazi de Baie, vă stăm la dispoziție cu orice informație de care aveți nevoie sau daca aveti nevoie de un prestator de reconditionari si emailari cazi, cu experienta si tehnica profesionala de lucru.

SUNA SI PROGRAMEAZA RECONDITIONAREA CAZII CLICK PENTRU APELARE DIRECTA