| Reconditionari Cazi Baie

Recondiționare cadă fontă? Reparația sau înlocuirea acesteia?

Recondiționare cadă fontă? Reparația sau înlocuirea acesteia?

Când o cadă a văzut zile mai bune, majoritatea oamenilor consideră că înlocuirea acesteia este cea mai bună opțiune, dar când se adaugă alți factori, gândurile dvs. despre înlocuire s-ar putea schimba. În primul rând, costul noii căzi este doar începutul. O cadă foarte simplă din oțel emailat (tablă) ar putea costa mai puțin de 700 ron, dar atunci când adăugați costul unui antreprenor, demolarea, îndepărtarea, taxele pentru depozitele de deșeuri, instalatorul, costul total al lucrării crește.

Tot la prețuri egale sau mai mici decât a căzilor din tablă, sunt căzile din acril, dar după cum știm bine cu toții, nu sunt opțiunea de chilipir. Acestea crapă foarte repede, mai ales când sunt supuse greutăților mai mari.

Dacă cada din fontă existentă este deja într-o formă destul de bună, dar este acoperită de pete, zgârieturi sau alte imperfecțiuni ale suprafeței (pori,zone roase), recondiționarea este opțiunea perfectă. Să vedem și de ce.

Avantajele recondiționării unei căzi din fontă

Înlocuirea unei căzi în casa dvs. înseamnă mai mult decât un preț ridicat. Înseamnă să trebuiască să scoateți cada, să încercați să găsiți înlocuirea exactă a dimensiunii și să sperați că se potrivește când ajungeți acasă. Apoi, începe procesul de instalare, urmat de o curățare exhaustivă.

Când aveți o cadă refăcută de către profesioniști, toată munca se face la fața locului. Materialele înconjurătoare, inclusiv faianță, pardoseală și toate celelalte elemente sunt mascate și lăsate la locul lor.

Poate că cel mai bun lucru despre refacerea unei căzi este că cada dvs. rămâne pe loc.

Pe de altă parte, finisarea căzii vă permite să:

  • Economisiți bani și timp
  • Obțineți o cadă cu aspect nou, care se potrivește unui nou decor sau schemă de culori
  • Păstrați un obiect istoric în casa dvs. mai veche
  • Evitați un proces îndelungat de remodelare și de curățare
  • Este excelentă din punct de vedere termic: ține apa încălzită mai mult în cadă, față de o cadă din plastic sau tablă.
  • Poate fi vopsită în mai multe culori.
  • Se întreține foarte ușor

Am întâlnit atâtea cazuri în care proprietarii locuințelor și-au vopsit singuri cada cu vopsea luată din magazin sau vopsea spray și nu pot spune decât că fiecare a regretat în felul lui. Un exemplu vi-l prezint în imaginea de mai jos:

Cada reconditionata cu vopsea din comert

Astăzi, serviciile și inovațiile în finisarea căzii, permit să fie recondiționată cada la fața locului, transformând o cadă inestetică într-una nouă!

Trebuie conștientizat că nu există degeaba acest serviciu de recondiționare cadă fontă sau cum alți oameni cunosc sub termenul de emailat căzi.

De ce să optați pentru recondiționarea căzii?

La Reconditionari Cazi Baie, experiență, grija la detalii, materialele și tehnicile pe care le folosim în recondiționarea căzii de baie, vă vor schimba definitiv percepția, astfel încât teama că veți apela la cineva neexperimentat sau cu recenzii negative, va dispărea.

Ne poți contacta la numărul de telefon 0732 503 032, sau ne poti scrie la adresa de mail contact@emailari-cazi.ro.

Sunati-ne si programati reconditionarea cazii de baie

Punem accent maxim pe gradul de pregatire al cazii inainte de procesul de vopsire!