Reconditionari Cazi

Cada de baie este mata si nu mai are luciu? Dupa ce ati renovat baia, cada are depuneri de ciment? Aveti o cada de baie cu depuneri de calcar, ciobita si ingalbenita de substantele de curatare? V-ati mutat de curand si doriti sa aveti o cada de baie alba, ca noua si igenizata corespunzator?

Reconditionari Cazi

Pretul reconditionarii este determinat de gradul de deteriorare al cazii si localitatea unde se va executa lucrarea, in care intra manopera + materiale + curatare chimica + prelucrare mecanica + chituire + vopsire profesionala + transport (𝐅𝐀𝐑𝐀 𝐀𝐋𝐓𝐄 𝐂𝐎𝐒𝐓𝐔𝐑𝐈 𝐀𝐒𝐂𝐔𝐍𝐒𝐄).

Materialele de chituire si vopsire sunt de cea mai buna calitate. Dupa interventie, cada va redeveni noua, avand o suprafata perfect neteda.

reconditionare cada inante dupa

Recondiționări căzi de baie, cădițe duș la prețuri accesibile. Vopsirea se realizează cu pistol cu aer cald pentru obținerea unei suprafețe uniforme și lucioase. Chituim suprafetele ruginite sau cu pori mari inainte de a vopsi!

  • Garantie 4 ani
  • Personal calificat
  • Vopsire prin pulverizare pistol cu aer cald
  • Peste 20 de ani de activitate

Reconditionari cazi, emailari cazi de baie, cu efect de portelan prin pulverizare cu pistol cu aer cald. Rapid si eficient, multumim orice client. Calitate garantata. Experienta, profesionalism, garantie 4 ani.

→ Pentru persoanele fizice lucrarile pot fi efectuate in Buzau, Vrancea si Braila, precum si in Bucuresti si localitatile limitrofe.

→ Pentru persoanele juridice care solicita lucrari mari ( Ex. Hoteluri, Moteluri, Pensiuni) firma noastra este disponibila in orice colt al tarii.


Pretul reconditionarii este determinat de gradul de deteriorare al cazii si localitatea unde se va executa lucrarea.

Timpul de lucru variaza intre 1-2 ore in functie de gradul de deteriorare al cazii si daca aceasta a mai fost vopsita anterior.

Cada de baie se poate utiliza dupa 48 ore de la reconditionare.

Da, garantia lucrarilor este de 4 ani incluzand refacerea lucrarii in 30 zile, fara costuri suplimentare din partea beneficiarilor in cazul in care lucrarea prezinta unele deficiente pe parcursul perioadei de garantie.

Intretinerea cazii dupa reconditionare, se realizeaza spaland cu un burete moale si apa, in fiecare zi dupa ce v-ati spalat. De 2 ori pe saptamana, spalati cada cu produse ce nu sunt abrazive si care nu ataca chimic. Exemplu: Axion de vase.

Procesul de reconditionare cada fonta implica experienta, grija la detalii, pregatirea suprafetei foarte bine si vopsirea corespunzatoare cu material de calitate.

→ baia trebuie sa fie luminata destul de bine pentru a putea observa foarte bine suprafata

→ dupa reconditionarea cazii, va trebui acordata foarte mare atentie la folosirea chiuvetei atunci cand va spalati pe maini, deoarece exista riscul sa stropiti suprafata cazii, iar daca acest lucru se va intampla, in locul in care a sarit apa se va umfla vopseaua si va trebui remediat locul afectat si asteptat inca 48 de ore dupa remediere.

→ geamul de la baie(daca acesta exista), va trebui inchis dupa reconditionarea cazii, pentru a nu exista riscul de a intra praf si sa se depuna pe suprafata cazii proaspat vopsit

→ o reconditionare cada fonta implica folosirea unor substante periculoase organismului, de aceea, avem rugamintea sa fie lasata usa inchisa la baie pentru a evita contactul dvs si al copilului cu substantele folosite, acest lucru in caz ca nu se aeriseste dupa reconditionare, deschizand toate usile pentru a se forma curent.

Reconditionari cazi Buzau, emailari cazi de baie buzau, cu efect de portelan prin pulverizare cu pistol cu aer cald. Rapid si eficient, multumim orice client.

Intrucat nu putem garanta durabilitatea unei lucrari efectuate in prealabil de alte firme, costul este mai ridicat deoarece tehnologia noastra impune curatirea suprafetei vopsite anterior pana se ajunge la suprafata originala a cazii, eliminand astfel pericolul exfolierii stratului de vopsea aplicat anterior. Discutam totusi despre cele mai mici preturi practicate de firmele de profil. Pentru lucrari mari se aplica si discount. Pentru oferte de pret ne puteti scrie un mail si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Sunati-ne si programati reconditionarea cazii de baie

Punem accent maxim pe gradul de pregatire al cazii inainte de procesul de vopsire!