Cat costa o reconditionare cada fonta?

Pretul reconditionarii incepe de la 550 Ron.

Cat dureaza reconditionarea cazii de baie

Timpul de lucru variaza intre 2-4 ore in functie de gradul de deteriorare al cazii si daca aceasta a mai fost vopsita anterior.

Dupa cat timp se poate utiliza cada de baie?

Cada de baie se poate utiliza dupa 48 ore de la reconditionare.

Oferiti garantie pentru lucrare?

Da, garantia lucrarilor este de 4 ani incluzand refacerea lucrarii in termen scurt, fara costuri suplimentare din partea beneficiarilor in cazul in care lucrarea prezinta unele deficiente pe parcursul perioadei de garantie.

Cum se intretine cada dupa ce a fost reconditionata?

Intretinerea cazii dupa reconditionare, se realizeaza spaland cu un burete moale si apa, in fiecare zi dupa ce v-ati spalat. De 2 ori pe saptamana, spalati cada cu produse ce nu sunt abrazive si care nu ataca chimic. Exemplul cel mai bun este Axion de vase.

Ce tipuri de cazi reconditionati?

Reconditionam si emailam cazi de baie din fonta sau tabla si din acril.

Puteti reconditiona o cada de baie care a fost deja emailata?

Da, putem emaila o cada care a mai fost reconditionata. Inainte de reconditionarea cazii, vom curata intai vopseaua existenta. Exista si situatii cand vopseaua veche nu se exfoliaza, iar in acest caz nu este necesar procesul de decapare.

Cat timp va dura efectul emailarii cazii?

Daca va fi intretinuta corespunzator si nu se vor folosi substante abrazive de-a lungul timpului, cada va rezista intre 8-13 ani.

Exista o diferenta intre vopseaua pe care o folositi dvs. pentru emailari si cea pe care o gasim in comert?

Da, exista diferenta intre materialul pe care il folosim noi pentru reconditionari cazi si cele care se gasesc in comert. Nu folosim vopsea sau emailuri din supermarket. Firma noastra lucreaza cu vopsea speciala pentru reconditionarea cazilor de baie din fonta, tabla si din acril.