Reconditionari Cazi Urziceni-Reconditionare/emailare cada fonta Urziceni

Cu o experienta vasta, oferim serviciile noastre de calitate in domeniul reconditionari cazi de baie in Urziceni, intr-un context tehnologic superior altor prestatori din tara.

Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice pentru lucrari superioare cantitativ.

Lucrarile noastre sunt de o calitate superioara datorita tehnologiei de lucru care include acoperirea suprafetei cazilor de baie cu ajutorul pistoalelor de vopsit speciale, asigurand o suprafata neteda, lucioasa si durabila spre deosebire de lucrarile executate cu pensula sau trafaletul ce confera un aspect neuniform.

Pretul reconditionarii incepe de la 550 Ron, in care intra: manopera + materiale + curatare chimica + prelucrare mecanica + chituire + vopsire profesionala, transportul aferent deplasarii fiind suportat de catre client. Ne caracterizeaza seriozitatea privind atat termenii de executie cat si calitatea lucrarilor datorita unei experiente indelungate in domeniul reconditionari cazi si emailari cazi.

Materialele de chituire si vopsire sunt de cea mai buna calitate. Dupa interventie, cada va redeveni noua, avand o suprafata perfect neteda.

Recondiționări căzi de baie in Urziceni, cădițe duș la prețuri accesibile. Vopsirea se realizează cu pistol cu aer cald pentru obținerea unei suprafețe uniforme și lucioase. Chituim suprafetele ruginite sau cu pori mari inainte de a vopsi.

Procesul de reconditionare cada fonta implica experienta, grija la detalii, pregatirea suprafetei foarte bine si vopsirea corespunzatoare cu material de calitate.

Iata pasii pe care-i parcurgem pentru a-ti reconditiona cada din fonta

1

Slefuirea/Spalarea/Degresarea suprafetei cazii

Primul pas pe care il parcurgem este sa pregatim foarte bine suprafata cazii prin slefuirea acesteia incat sa rezulte o suprafata aderenta, urmand apoi spalarea si degresarea acesteia pentru a elimina depunerile de grasimi inerente folosirii indelungate a cazii.

2

Uscarea/Chituirea/Slefuirea zonelor afectate

Datorita folosirii indelungate a cazii si a substantelor chimice folosite pentru curatare, cada formeaza pori, rugina si in unele locuri sarind smaltul. Pentru a repara suprafata, chituim toti porii si toate zonele afectate, urmand sa slefuim zonele chituite pentru a rezulta o suprafata egala.

3

Pregatirea pentru vopsire

Dupa ce zonele afectate au fost chituitea si slefuite, vom curata suprafata prin eliminarea prafului lasat in urma slefuirii si prin curatarea cu diluant.

4

Vopsire cada

Procesul de vopsire se realizeaza cu pistol cu aer cald pentru a rezulta o suprafata lucioasa si neteda.

Galerie foto

Cazi reconditionate recent

Materialele de chituire si vopsire sunt de cea mai buna calitate. Dupa interventie, cada va redeveni noua, avand o suprafata perfect neteda.

Garantia lucrarilor este de 4 ani incluzand refacerea lucrarii in termen de 30 zile, fara costuri suplimentare din partea beneficiarilor in cazul in care lucrarea prezinta unele deficiente pe parcursul perioadei de garantie.

Intrucat nu putem garanta durabilitatea unei lucrari efectuate in prealabil de alte firme, costul este mai ridicat deoarece tehnologia noastra impune curatirea suprafetei vopsite anterior pana se ajunge la suprafata originala a cazii, eliminand astfel pericolul exfolierii stratului de vopsea aplicat anterior. Discutam totusi despre cele mai mici preturi practicate de firmele de profil. Pentru lucrari mari se aplica si discount. Pentru oferte de pret ne puteti scrie un mail si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Pentru persoanele fizice lucrarile pot fi efectuate in Bucuresti si imprejurimi.
Pentru persoanele juridice care solicita lucrari mari ( Ex. Hoteluri, Moteluri, Pensiuni), suntem disponibili in orice colt al tarii.

Solicita un apel


Success! Your request has been sent to us.
Error! There was an error sending your request.

Avantaje:


  • Vopsea premium
  • Aplicare cu pistol cu aer cald
  • Cel mai mic timp de intarire
  • Personal cu experienta vasta
  • Certificat de garantie
  • Timp scurt de executie
  • Pregatire suprafata inainte
  • Chituim zonele afectate
  • Nicio reclamatie